3 Mart 2017 Cuma İzmir Altılı Ganyan Tahmini




1. AYAK:  Mister Storm, That's The Moment, Fast Flying Star öne çıkan isimler. Neruda ve Win for Me daha geniş kuponlar için.

2.AYAK: İlk tekimiz bu koşuda olacak. Maiden koşularda daha ziyade şanslı gösterilen ilk 3 isim kazansa da bugün ters bir isim deneyeceğim. Bu isim 2 numaralı BEĞ AĞA olacak. İki başarılı yarış koştuktan sonra 8. olduğu koşusundan sonra 4 ay ara veren bu isim, aradan sonra bu sezon 3 yarış daha koştu. Bunların ilkinde 1200 metre kum pistte bekleme yarışı yapmış, virajı rahat tempoda dönmüş ve düzlükteki atakları ile çok yakın ara 5. olmuştu. Ardından uzun mesafede farklı bir stil deneyip koşuyu forse etmiş ancak başarılı olamamıştı. Son olarak da 1400 metre mesafede nispeten sert rakipler arasında Satış 2 koşusunda bekleme yarışı yapmış ancak başarılı olamamıştı. Bu arada safkanın Fuat Çakar ile de uyum sağlayamadığını düşünüyorum. Son başarısız yarışından sonraki hazırlıklarında bariz iyileşmeler var. 800/56,5 çalışmasının ardından son olarak 1000/1.09,7 - 400/27.2 bir işi var. Bu yarışta da safkana gözlük ve kulaklığa ilave olarak dilbağı takılacak ve bu kez Mustafa Çiçek idaresinde koşuya katılacak. Son yarışından sonra 3-4 koşudan kayıt sildirdikten sonra burayı tercihleyip koşacak olan safkanın bugün çok farklı bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Koşu maiden ve çoğu vasat ya da istikrarsız isimler. Ve koşuda belirgin süratli isimler de yok. Yani ben bekleme yarışı yapmasından yana olsam da öne düşerek de başarılı olabileceği bir koşuda start alıyor. Özetle tüm yarışlarını izlediğim bu safkanın görünümü, eşgali, aksiyonları buradaki vasat rakiplerini geçebileceğine inanmamı sağladı. Güzel hazırlıkları, değişen binicisi ve aksesuar değişikliği ile de bu inancım arttı ve kuponda tek olarak bırakacağım. Güvenemeyenler İstanbul'dan gelip 800/55 bir iş yapan Örümcekbey başta olmak üzere AGF tablosundaki diğer ilk 3 ismi de değerlendirebilir.

3.AYAK: All I Need ve Westside öncelikli şanslı isimler olup küçük kuponlar için yeterli olabilir. Başarılı aprantisi ile Wembley Fırtınası ve öne düşüp fazlaca rahatsız edilmezse tehlikeli olabilecek Yağmurum benim sürprize ekleyeceğim isimler.

4.AYAK: Kızılhan koşuyu forse edecek hemen arkasında Sonkalelim, daha sonra Sıraca ve en geride de Kaçın Geliyor ve Rengül olacak. Viraja doğru hızlanacağını düşündüğüm bu koşuda KIZILHAN, SONKALELİM ve SIRACA ayrım yapılmadan birlikte değerlendirilmeli. KAÇIN GELİYOR ise geniş kuponlar için sürpriz.

5.AYAK: Madiba'nın anneden kardeşi TROMBINO koştukça daha iyi olacak gibi. Özellikle son yarışındaki aksiyonlarını çok beğendim. Koşunun favorisi Karadamar'ı eğer önde Kara Oğlum veya Rain Hope rahatsız eder ve tempoyu yükseltirlerse Trombino'nun şansı artacaktır. Aksi takdirde Karadamar beyaz bayrak ayna yapabilir. Benim sıralamam Trombino, Karadamar, Karaoğlum, Rain Hope

6.AYAK: Nispeten ağır kilo ile koşacak olsa da bu rakiplerinden bariz üstün olan MY SULTAN'ın yetenekli aprantisi ile bir aksilik olmadığı müddetçe kazanacağını düşünüyorum.

Vaktim kısıtlı olduğundan fazlaca detaya inemedim. Herkese bol şanslar dilerim!

İZMİR ALTILI GANYAN TAHMİNİM:

1.AYAK: 6,8,4,1,2
2.AYAK: 2
3.AYAK: 2,1,3,6
4.AYAK: 2,1,3,4
5.AYAK: 5,3,1,4,2
6.AYAK: 1
Google Plus ile Paylaş

Kısaca: Galopcu

Yaklaşık 20 senedir yarışsever olarak içinde olduğum at yarışları ile ilgili paylaşım yapmak amacı ile bu blogu oluşturdum. Fırsat buldukça da beğendiğim programlar üzerine paylaşımlar yapacağım. Oyun stilim gereği mümkün mertebe cazip oyun kurguları yapmaya çalışıyorum. Her zaman için kendi tuttuğunuz atlara yani kendi şansınıza öncelik veriniz. Şans bu işin olmazsa olmazı, Bol şanslar!
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder