4 Mart 2017 Cumartesi İstanbul Altılı Ganyan Tahmini



1. AYAK: Kocaeli pistinde koştuğu başarısız yarışlardan sonra 1,5 ay ara verip, önceki yarışlarından farklı olarak aksesuarsız şekilde İstanbul'da iki yarış koşan BELEKİ, bunlardan ilkini uzun mesafede koşmuş, virajı en gerilerde döndüğü o yarışında, düzlükte bariyer dibinden önlere atak yaptığı sırada çok ciddi şekilde kapanmış hatta yıkılma tehlikesi geçirmişti. Toparlandıktan sonra son 100'de tekrar sprintine başlamış ve gayet istekli görünmüştü. Son yarışında ise kısa mesafede yine virajı en gerilerde dönmüş düzlükte yaptığı çok güzel ataklar 3.lükten öteye geçememişti. Bugün tekrar uzun mesafede hafif kilosu ve güzel hazırlıkları ile mutlak suretle kuponlara işaretlenmelidir. Rakipleri, son yarışları ölçü alınmaması gereken bu grupta her zaman söz sahibi olabilecek MADEMOISELLE, sonlarda Özcan ile çok sert gelecek olan GÖLALAN, beyaz bayrak aynaya çalışacak olan BÖRTEÇİNE, MY SWEET LADY ve ALL SHANTI olacaktır.

2. AYAK: Tabelaya giremediği son iki yarışından sonra geri alınıp dinlendirilen BLACK WASP bu yarışa çok güzel hazırlıklarla katılacak, aynı zamanda son yarışlarına göre nispeten uygun bir grupta start alacak. Binicisi Burak Yeşilbudak çok uzun süredir idmanlarını yaptırmakta olup atı tanımakta. Süratli geçmesi de muhtemel bu koşuda viraja doğru önlere yüklenip, son 400'den sonra da liderliği alıp kazanmasını bekliyorum. Apranti yarışı olması sebebiyle güvenemeyenler, artan nefesi ile WON CALM, çok güzel hazırlıkları ve başarılı aprantisi ile EL CONQUERADOR ve istikrarlı SATEN'i de değerlendirebilirler.

3.AYAK: Belki de günün en zorlu koşusu, öne çıkardığım bir isim olmayıp sıralamam şablondadır.

4.AYAK: DURDEN'i çok şanslı görsem de BEYAZ KULE ile rahat bir koşu izleyebileceğimizi düşünüyorum.

5.AYAK: Formunun zirvesindeki KINALIKUZU sonlarda yapacağı ataklarla kazanmaya oldukça yakındır. Rakipleri BENYOĞUM, son yarışını oldukça gösterişli kazanan KORİK ve üç yarış koşup açıklarını gideren ÖZYEL olacaktır.

6.AYAK: İlk startını harika şekilde fazlaca zorlanmadan starttan çıktığı gibi kazanan ODDJOB son yarışında liderliği alamamış, süratli rakibinin arkasından takip etmiş düzlükteki atakları ile ilk yarışına oranla biraz daha fazla teşvikle kazanmıştı. Baktığımız zaman safkan forse ettiği yarışlarda daha başarılı olacak sanki. Bu koşuda ise Aslan Koçum ve Demirbüken'in önde gidebileceğini düşünüyorum. O yüzden ODDJOB'un sonlarda bir ihtimal zorlanabileceğini düşünüyorum. Hem kurgu gereği, hem oyunu cazipleştirmek adına rakiplerini de kuponuma ekliyorum. Sıralamam şablondadır.

Bol şanslar


İSTANBUL ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.AYAK: 11,1,3,6,8,4
2.AYAK: 6
3.AYAK: 3,8,10,11,12,1
4.AYAK: 1,2
5.AYAK: 1,2,6,3
6.AYAK: 3,4,1,2
Google Plus ile Paylaş

Kısaca: Galopcu

Yaklaşık 20 senedir yarışsever olarak içinde olduğum at yarışları ile ilgili paylaşım yapmak amacı ile bu blogu oluşturdum. Fırsat buldukça da beğendiğim programlar üzerine paylaşımlar yapacağım. Oyun stilim gereği mümkün mertebe cazip oyun kurguları yapmaya çalışıyorum. Her zaman için kendi tuttuğunuz atlara yani kendi şansınıza öncelik veriniz. Şans bu işin olmazsa olmazı, Bol şanslar!
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder